Proyecto de investigación


Proyecto europeo. Structure, rheology and physical stability of aggregated particle systems containing proteins and lipids
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Responsable: Juan Miguel Rodríguez Patino
Tipo de Proyecto/Ayuda: 4º Programa Marco de la U.E.
Referencia: FAIR3-CT96-1216
Fecha de Inicio: 01-10-1996
Fecha de Finalización: 30-09-1999

Empresa/Organismo financiador/es:

  • Commission of the European Communities (DG XII. Science, Research and Development)

Socios:

  • University of Leeds (Eric Dickinson)
  • The Swedish Institute for Food and Biotechnology (Anne-Marie Hermansson)
  • Hannah Research Institute (David Smith Horne)
  • Universite de Bourgogne (Jean-Luc Courthaudon)
  • Wageningen University (Ton Van Vliet)
  • Institute for Surface Chemistry (Björn Gergenstaahl)
  • Danisco A/S - Danisco Ingredients (Niels J. Krog)
  • Unilever UK Central Resources Ltd (Alex Lips)
  • Pharmacia AB (A. Ellborg)

Equipo:

Vicerrectorado de Investigación. Universidad de Sevilla. Pabellón de Brasil. Paseo de las Delicias s/n. Sevilla