|
VICERRECTORADO DE INVESTIGACIÓN | |||
|
|
Ficha personal - María Teresa González de la Rosa
María Teresa González de la Rosa
Email: Solicitar correo
Grupo de Investigación: Inmunonutrición e Inmunometabolismo
Departamento/Unidad: Bioquímica Médica y Biología Molecular e Inmunología
Situación profesional: Investigo (Personal Joven-PRTR)
Cobertura de la base de datos de proyectos, véase aqui
Publicaciones:
Publicaciones en Revistas
González, Mª Teresa, Montserrat de la Paz, Sergio, Rivero Pino, Fernando:Production, characterisation, and biological properties of Tenebrio molitor-derived oligopeptides. En: Food Chemistry. 2024. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2024.139400
Villanueva Lazo, Alvaro, Rivero Pino, Fernando, Martín Rubio, María Esther, González, Mª Teresa, Montserrat de la Paz, Sergio, et. al.:
Identification of the Bioavailable Peptidome of Chia Protein Hydrolysate and the In Silico Evaluation of Its Antioxidant and ACE Inhibitory Potential. En: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2024. Vol. 72. Pag. 3189-3199. https://doi.org/10.1021/acs.jafc.3c05331
Millán Linares, Mª Carmen, Rivero Pino, Fernando, González, Mª Teresa, Villanueva Lazo, Alvaro, Montserrat de la Paz, Sergio:
Identification, characterization, and molecular docking of immunomodulatory oligopeptides from bioavailable hempseed protein hydrolysates. En: Food Research International. 2024
Rivero Pino, Fernando, González, Mª Teresa, Montserrat de la Paz, Sergio:
Review/Reseña: Edible insects as source of biopeptides and their role in immunonutrition. En: Food & Function. 2024. https://doi.org/10.1039/D3FO03901C
Montserrat de la Paz, Sergio, De Miguel Albarreal, Antonio, González, Mª Teresa, Millán Linares, Mª Carmen, Rivero Pino, Fernando:
Protein-based nutritional strategies to manage the development of diabetes: Evidence and challenges on human studies. En: Food & Function. 2023. https://doi.org/10.1039/D3FO02466K
Vicerrectorado de Investigación. Universidad de Sevilla.
Pabellón de Brasil. Paseo de las Delicias s/n. Sevilla